Tag på kostsskole på Sjælland

Overvejer du at tage på kostskole på Sjælland? Så læs med i artiklen her og se, om det er noget for dig at gå på kostskole

10. klasse på en kostskole kan betyde meget. Har du hørt om Sorø fri fagskole? Hvis ikke, så læs med her og se hvad Sorø fri fagskole tilbyder.
Som kostskoleelev på kostskole på Sjælland kan man opleve mange ting. Det gør du også på Sorø Fri Fagskole, der en af de kostskoler i Danmark, som har en 10. klasse. På Sorø Fri Fagskole er der stor fokus på både det linjefag, man vælger og fællesskabet.

Opholdet på Sorø fri fagskole indeholder 2 årlige studieture. Begge introduceres flere uger før, hvor der er fokus på kultur, historie, samfund m.v. i forhold til det land der er valgt. Ydermere afholdes der i løbet af kurset en takt og tone uge. Denne uge afsluttes med et brag, når skolen holder stor gallafest.
Når man går på kostskole, er der mange ting, som er anderledes end så mange andre skoler ? fordi bor man på skolen, og man spiser hver dag på skolen sammen med sine kostskolekammerater. Det, at man er sammen hele tiden, er med til at udvikle et helt specielt kammeratskab, som måske holder resten af livet.
Som elev hos denne kostskole på sjælland har du lyst til at arbejde med enten design eller gastronomi. Du mangler måske afklaring og den sidste inspiration, før du beslutter dig for den ungdomsuddannelse, du skal vælge. En ting er dog sikkert; på Sorø Fri Fagskole får du de grundlæggende færdigheder, som kan føre dig videre i livet. Denne kostskole kan klart anbefales til alle, der vil prøve kostskole livet af. At gå på kostskole er en kæmpe oplevelse for livet, og man vil få nye venskaber og nye færdigheder, man aldrig troede, man kunne få. Man kan komme ind på Sorø fri fagskole og læse mere om skolen og livet på kostskole her Vil du gerne på en kostskole på sjælland