Smykker og ure til den modebevidste

Mand eller kvinde, er man mode bevidst, så går man efter smykker og ure fra viclara.dk. Jeg sad og skulle finde et fint smykke til mit barnebarn, googlede og fandt den spændende side fra viclara. Ikke bare er smykkerne mode bevidste, men kan også bæres af både unge og gamle. Jeg fandt en rigtig sød halskæde fra Carré som passede i prisen på den gave som jeg skulle købe. Det var lidt af en sats, for jeg kendte ikke helt mit barnebarns smag på smykker. Glæden var dog stor, da hun åbnede gaven – hun strålede, sagde den passede netop lige til hende og det tøj hun havde liggende, og så tog hun den på med det samme. Det er det jeg kalder en god gave der falder i god jord.

Ringe fra Viclara

Nu da jeg var inde på viclara.dk fandt jeg jo ikke bare gaven til mit barnebarn, men fandt også lige nogle ringe jeg forelskede mig i. Også her, var der ringe til enhver smag. Mange enkelte og i mange forskellige prisklasser. Selvfølgelig har jeg forelsket mig i en af de ringe i den lidt dyre ende, så det bliver lige gaven til mig selv om et par måneder. Udover deres flotte halskæder og ringe, har viclara også rigtig søde armbånd og øreringe. Det er bestemt en hjemmeside der er bandt mine foretrukne, da jeg kan finde mange gode gaveideer herinde som passer til mange i min bekendtskabskreds. Huller i ørene og så har jeg også nye øreringe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *