Serum til smukke øjenvipper


Lange fyldige øjenvipper er med til at indramme øjet, og der er ikke brug for makeup til at forskønne sine træk. Såvel som det med et blev meget populært at få extensions til sit hår, blev det også et hit med lange øjenvipper, som kunne blafre omkring øjnene og sende lange blikke. Den metode, som man kunne ty til, blev de kunstige øjenvipper. Kunstige øjenvipper tager man dog af og på, og det kan være besværligt selv at skulle håndtere.

Serum er løsningen

En anden mere holdbar løsning vil være at forstærke sine egne vipper med et øjenvippe serum Hvis man ønsker at enten have længere og tættere øjenvipper eller for eksempel har mistet sine naturlige øjenvipper, er der hjælp at finde. Et øjenvippe serum vil netop kunne forstærke og stimulere øjenvippernes tilstand. Dette serum, Long4lashes, indeholder forskellige ingredienser, som er med til at påvirke øjenvippernes vækstfase samt øjenvippernes levetid. Det er også en relevant faktor, da øjenvipper falder naturligt af efter nogle måneder, men med dette serum vil vippernes levetid blive forlænget.

At påføre serum

Det er ganske enkelt at påføre et serum til øjenvipper, der skal blot anvendes en lille børste, som følger med serummet. Et penselstrøg til hver øjenvippe og serummet er lagt på. Efter otte uger vil man allerede kunne se resultat og efter længere tid vil man have et helt nyt look. På trods af et hurtigt resultat skal man fortsætte behandlingen for at få det mest optimale resultat. Øjenvipperne vil blive både længere, fyldigere og tykkere.

Handl online

På siden Long4lashes vil man kunne se de forskellige produkter og, hvordan de skal anvendes. På siden kan man ydermere bestille produkterne og handler man mere end et produkt af gangen, vil forsendelsen være gratis.