Retro stil i boligen

Det er muligt at skabe en unik og personlig stil i dit hjem ved hjælp af lidt nyt tapet. Hvis du har hvide vægge over det hele, kan du bare tapetsere nogle enkle vægge med retro tapeter, og du får en helt ny og spændende bolig, der får et varmt og hyggeligt skær over sig. Med et retro tapet på en væg i børne- eller teenageværelset, er der skabt et spændende rum med kant, der er inspirerende at opholde sig i, og der helt sikkert også vil begejstre venner eller legekammerater.

Når man tilfører sit hjem et retro tapet, skal man finde en god balance mellem de øvrige ting i hjemmet, så det hele går op i en højere enhed. I en rå og industriel indretning kan et retro tapet fx skabe en lidt mere hyggelig og varm stemning i rummet. Et retro tapet kan skabe et nostalgisk look og give referencer helt tilbage til 50’erne, 60’erne og 70’erne, så der bliver skabt en stemning, der minder om en tid med “glade dage”.

Retro tapet fås med mange forskellige grafiske motiver, der skaber det lidt rå og minimalistiske look. Prøv at give en kontorvæg et mere kreativt look. Du kan også vælge et retro tapet med blomster, så rummet får en hyggelig og varm stemning som på fx tidligere badehoteller, hvor der var en dejlig atmosfære. Tapeter med blomster og natur er med til at give rummet hygge og varme, og det vil bringe nostalgiske minder frem hos dine gæster, så de føler sig velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *