Rejse højskolen

De unge mennesker vil gerne ud og se verdenen, når de engang er færdige efter deres gymnasietid. Flere og flere tager et sabbat år, hvor de laver noget andet, tager på højskole eller tager ud og rejser. Det gode er at nu har man lavet kombinationen med højskole og rejse, hvor de unge kan få fælles eventyrlige oplevelser og rejse med jævnaldrende og med dansk rejseleder. Af og til ville jeg ønske at jeg igen havde den alder og kunne komme afsted på en eller flere af disse eventyrlige rejser som en rejse højskole tilbyder, men så kan jeg da lade mine unger få den oplevelse med en højskole i udlandet, og få en uforglemmelig oplevelse og en god ballast med hjem i rygsækken.
Når man planlægger et højskoleophold i udlandet, er det ikke bare noget man gør fra den ene dag til den anden, men først step er at lade sig friste på hojskolendk.dk, og så derfra gennemarbejde de rejser der er, så man kan tage et bevidst valg ud fra ens interesser.

Vi fandt højskole i udlandet for unge, da vi ledte efter noget med rejser og unge mennesker, da vores søn ville på rygsæk rejse alene sammen med et par af vennerne. For mig var det lidt utrygt at sende ham om på den anden side af kloden uden at vide hvordan det ville gå. Derfor var jeg glad for at vi fandt en hjemmeside, hvor han kunne udleve sin drøm, men sammen med en masse andre unge mennesker på hans egen alder og med de samme interesser, og at der så var en dansk talende guide med, så der var en erfaren med på rejsen.
Et er at de unge ikke er bekymrede for at drage ud i den vide verden, men man hører efterhånden om så mange grumme ting der kan ske, så har jeg det bedst med at der lige er et sikkerhedsnet spændt under, når jeg sender min søn ud i den vide verden alene. Jeg vil jo gerne have ham hjem igen med en god og positiv oplevelse bag sig.