Råd og vejledning af Joomlakonsulenten

IT og den fagre nye verden – sådan er det i hvert fald for mig. En af mine arbejdsrelaterede venner, fortalte mig, at jeg da ikke kunne leve uden at have Joomla hvis jeg ville have min forretning til at køre – jeg anede ikke hvad han talte om – så jeg forsøgte at finde viden omkring det på nettet, inden jeg tog fat på nogen der vidste noget om det, og som kunne forklare mig hvad det i det hele taget var. Jeg fandt noget der hed Joomlakonsulenten.dk – som jeg kontaktede for at få råd og vejledning i dels hvad det var, men også hvordan jeg kunne anvende det i lige min virksomhed. De var yderst hjælpsomme hos Joomlakonsulenten, og jeg fik også fat på en ekspert, der gav sig tid til at forklare mig hvad det var.

Joomla er CMS

Hvor man kan opbygge større websteder. Jeg gik let og elegant udenom alt det tekniske, og lod Joomlakonsulenten tage sig at få det hele til at køre i min virksomhed, og herefter fik jeg et kursus i hvordan det fungerede – det var både løsningsfokuseret og effektivt – jeg fik simpelthen mange flere henvendelser. Så jeg er virkelig glad for at min arbejdsrelaterede ven havde givet mig det råd omkring Joomla. Jeg har fået noget der bare virker, og hvis der opstår problemer, så har jeg en livline ind til Joomlakonsulenten, som så altid er der for at hjælpe mig videre – det er ligesom at gå med livrem og seler, men sådan er jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *