Oplevelser og hotel i Horsens

Horsens er en dejlig by, og der er mange oplevelser at hente, om ikke i selve Horsens så i omegnen. Nu syntes jeg bedst om at man kan tage tingene stille og roligt, så jeg vil gerne have en overnatning eller to, når jeg er ude på tur, ferie eller bare vil have nogle dejlige oplevelser. Jeg har nogle krav til de hoteller jeg vil sove på – og det er sjældent at jeg vælger et hotel under 5 stjerner. Det skal være kvalitet, når jeg endelig vil gøre noget for mig selv, og det skal være en oplevelse som jeg ikke sådan lige glemmer. Jeg ved at der er mange koncerter i Horsens, så det er da en oplagt mulighed, at kombinere disse to ting med hinanden.

Luksus Hotel

Det er da bare lykken, det man ser på billedet – morgenmaden serveret på sengen, og man kan nyde sig selv og eventuel kæresten inden man står op. Hotel opus skulle efter sigende være en af disse 5 stjernede hoteller, hvor gæsterne prioriteres højt. Jeg kan også se at de har Gourmet mad, så her ville jeg også kunne invitere min datter der er inden for restaurant branchen hen, og give hende en god oplevelse. Om ikke andet, så vil hun kunne sige om det var godt eller ej, og om det matchede prisen. Det må vi se at få gjort en dag, når hun engang er færdig med sin nye kæreste og det at de lige skal finde og lære hinanden at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *