Omnichannel retail hos Navipartner.

Søger du at gøre dit arbejde lettere og spare dig selv for en masse tid og bøvl?
Hos NaviPartner kan du finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.
Du kan blandt andet finde fantastiske løsninger som POS-systemer, billetløsninger og webshop opsætning.
Lige hvad din virksomhed mangler for at skabe en lettere og mere glidende arbejdsproces, så dit liv og arbejde bliver meget nemmere.

NaviPartner sætter fokus på din virksomheds behov og målsætninger, for at skabe de bedste resultater overhovedet muligt.
Hvis du beslutter at optimere dine systemer og få integreret et POS-system, kan det blive helt hjertet af din forretning.
POS-systemet vil mindske dit forbrug af tid og ressourcer i blandet andet ved hjælp af forenklet lagerstyring.
Varesalg bliver automatisk bogført, så du f.eks. undgår at taste den samme data flere gange uden grund.
Lageret er hele tiden opdateret, så du har styr på hvad der er solgt og hvor mange varer du har resterende.
Dette kan skabe en stor udvikling i din virksomhed og løse mange unødvendige problemer.
Du har som samarbejdspartner med NaviPartner mulighed for guiding og rådgivning hele døgnet rundt, hver dag på året, så du er sikret den bedste oplevelse med dit nye system.
NaviPartner sætter sig i kundens sted, så du får den mest optimale løsning som skaber de bedste resultater.

Du kan også få installeret en smart billetløsning, hvis du er en seværdighedsvirksomhed eller lignende, så dit arbejde bliver meget mere overskueligt.
Ved hjælp af billetsystemet har du hele tiden overblik over data, butikken, webshop og tal fra billetsalg, som samles i Dynamics 365 Business Central. Billetsalget er altid opdateret så du kan se hvor mange der er solgt og hvor mange du har som resterende til billetsalg.
Billetsystemet er modulsammensat, hvilket vil sige, at uanset hvilken løsning du ønsker, så er den sammensat og præciseret til din virksomheds behov.

Læs mere på navipartner.dk, hvis du vil vide mere om deres smarte løsninger og vil have en snak med teamet om dine muligheder som virksomhed.