Masawine og Rosé smagekasser

Nu har jeg flere gange fået leveret forskellige smage kasser fra Masawine – og det har altid givet mig en smagsoplevelse af den gode slags. Sidste gang valgte jeg en smage kasse med Rosé vine – og som man kan se på deres hjemmeside, så er der Rosé vine fra mange forskellige lande. Jeg oplever også at det er blevet mere in, at drikke Rosé vine i vores familie – og jeg selv syntes også at det er en dejlig delikatesse inden man spiser sin veltilberedte grill mad ude på terrassen. Det er ligesom om at det hører sig til her i denne forårs tid og den kommende sommer. Der er som i så mange andre vine, også stor smags forskel eller varianter, så det gælder også om at finde den der smager bedst for en selv.

Rosévin

Det er først gennem de senere år, at jeg har fået øjnene og mine smags sanser op for Rosé vinene – og det var min datter der fik mig introduceret til dem – og samtidig fortalte om masawine og smagekasserne. Så jeg startede med en af smagekasserne indenfor Rosé vinene, og fandt min favorit Miraval Côtes de Provence Rosé – heldigvis kunne mine børn og venner også lide den, eller også var det ikke så godt, for så skulle jeg jo dele med dem når flasken var åbnet. Spøg til side, det var en rigtig god Rosé vin vi havde fundet der. Det er nemt at bestille hos Masawine og hurtig levering, så hvorfor gøre det besværligt ved at handle i en butik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *