Lydsvage emhætter er Guds gave til os!

Det var revolutionerede, at man fik en emhætte til hjemmet, for det er jo et udsugningssystem, som der er med til at sørge for, at der ikke for meget røg i køkkenet, og så kunne man også undgå, at der derved kom til at lugte for meget ad madlavning i hjemmet, for selvom det er skønt at dufte til, når maden er frisk eller ved at blive lavet, så er det ikke så skønt efter nogle dage.
Derfor lavede man da også mad udenfor i tidligere tider, for man havde ikke så mange vinduer eller døre, da man ikke kunne isolere særligt godt førhen, hvorfor man ikke skulle have for mange “huller” i huset, da man skulle holde på varmen.
Man tændte også et bål indenfor, for det gjorde, at man kunne holde varmen, men det gav også røg, og kunne det blive for indelukket, når man også skulle lave mad derinde om vinteren – men der var jo ikke andet at gøre.

En lydsvag emhætte er det næste trin på trappen

Det var virkelig en glæde, da man fandt på teknologien til at lave en emhætte, og det er faktisk en gammeldags opfindelse, men det var de færreste almindelige mennesker, som der havde råd til at få installeret sådan en, da det var for dyrt.
Desuden kunne det også være en større omvæltning i hjemmene, at man skulle hen at indføre sådan noget her i hjemmet, og man skulle have håndværkere til den slags – og havde man overhovedet plads til den slags?
Heldigvis fik de fleste hjem en emhætte med tiden, og så var det dårlig stil at klare over det åbenlyse: De larmede noget så fælt, så man havde dem egentlig kun tændt, når man skulle bruge dem.
Men nu kan man få lydsvage emhætter, og den slags kan du dykke ned i via https://www.eico.dk/emhaetter
Det bliver nok det næste, som stort set alle hjem har, så hvis du ikke allerede har sådan en emhætte derhjemme, så må du se at få det indført, så du ikke sakker bagud, når alle andre har fået det før dig.