Hvad kan du gøre ved et sofabord, der står skævt?

Det første, som du undrer dig over, når du stiller dit nye sofabord fra https://kollund.dk/dk/moebler/borde/sofaborde/ ind på dit gulv i stuen, er, at det vipper lidt.
Sådan gjorde det ellers ikke ved den udstillingsmodel, du havde set, og ellers ville det jo også give mening, at man havde et sofabord til salg, som der havde lige lange ben efter, hvor mange ben det ville have.
Det kunne da være, at det er en dårlig udgave, som du har fået dig her, men du tænker alligevel, at det kunne være smart, hvis du lige tog og placerede sofabordet i et andet lokale for at se, om det også vipper her.
Det viser sig, at det ikke vipper lige så meget, og da du prøver i et andet lokale, så kan du endda se, at det slet ikke vipper her.
Ergo må det jo være gulvet, som der er noget galt med og ikke sofabordet.
Men du kan jo ikke gå hen at ændre på gulvet, for selvom du høvler det ned eller sliber det, så er der måske flere problemer på gulvet, end lige dér, hvor du satte bordet, så det drejer sig om hele gulvet, den er gal med.

Det er ikke sofabordet, som den er gal med

Det vil også blive alt for dyrt, hvis du skulle hen at ændre gulvet, men du ved også, at selvom du anskaffer dig et andet sofabord, så kommer det også bare til at vippe, så der er ikke andet for end at finde en løsning med det sofabord, som du nu har købt, for trods alt elsker du designet ved det og kan lide, hvordan det passer ind i resten af din indretning.
Derfor må du ty til sådan noget med at stikke en bukket lap papir under det ene ben, så det kommer til at stå lige.
Det er måske ikke den kønneste løsning, men det er trods alt en løsning, og det er da bedre, end at du skulle hen at gøre noget ved hele gulvet.
Du ville ønske, der var andet at gøre, men på den her måde kan du trods alt beholde dit sofabord.
Måske kan du måske med tiden finde på løsning, der fungerer bedre.