Hjælp til dit studieretningsprojekt

Hjælp til dit studieretningsprojekt


Hvis man sommetider står i skole-/ lektierelaterede situationer hvor man har behov for en hjælpende hånd, så er My Academy et godt valg til at komme videre. My Academy er din mulighed for at få hjælp til de situationer hvor du ikke kan selv, eller blot har brug for en ekstra hjælp. Desuden er My Academy skandinaviens største lektiehjælpsvirksomhed, så hvis man ønsker det så læs mere her om Srp og andre anliggende hvor man kan have brug for noget ekstra bistand.

En virksomhed, en metode

My Academy er en stor virksomhed, men har overordnet set en metode som hele virksomheden arbejder ud fra. Denne metode går over ordnet set ud på, at man sammen med en vejleder sætter nogle langsigtede mål inden for faglighed, studieteknik og motivation, hvor man så efterhånden følger op på målene. Dette gøres for at sikre sig at man når de ønskede mål og at målene ikke er for nemme eller helt uopnåelige. Denne metode er bygget på forskning på hvordan man bedst skaber resultater i forhold til indlæring.

Ikke blot til lektiehjælp

My Academy er ikke blot ment som hjælp til de daglige lektier, men kan også benyttes på de større opgaver, som eksempelvis et studieretningsprojekt. Man kan altså benytte My Academy og deres hjælp til få lavet en bedre SRP og derigennem lære at skrive bedre opgaver i fremtiden. Udover SRP-skrivning, kan man også få hjælp til sine eksamener – de skriftlige såvel som de mundtlige. My Academy er altså en god måde at udvikle sine kundskaber og opnå højere karaktergennemsnit.

Giv videre


Har man ikke selv brug for hjælpen My Academy kan tilbyde, men selv besidder stærke kundskaber, kan My Academy tilbyde et studiejob som Studiecoach. Man får arbejdstimer som passer ens skema, en solid erfaring og får muligheden for at give videre til folk som har brug for hjælpen.