Healing

Bliv bedre til at kommunikere med healing

Kan du opleve, at det er svært for dig at kommunikere med dine nærmeste eller dine andre relationer? Så skyldes det måske problemer med skjoldbruskkirtlen, nakkehvirvlen, ryghvirvlen, underlivet eller hormonerne. Det kan du gøre noget ved med Theta healing.

Klumper kommunikationen for dig?

Oplever du, at der kommer klumper i din kommunikation med andre mennesker, er det ikke altid bare, fordi du er dårlig til at formulere dig eller andet. Det kan også skyldes, at problemerne kan sætte sig i halsen, i underlivet, i dine hormoner eller i dit blod. kommunikationsproblemer kan heales med teknikker fra Theta healing, som giver dig en række værktøjer til at sige fra og rette op på dine grænser. De hjælper dig til at kunne blive lyttet til og hørt som den, du er. Det handler om at skabe balance i dine celler i halsen, i skjoldbruskkirtlen, i biskoldbruskkirtlen osv.

Kommunikation er 80 % kropssprog

Tænk over, at 80 % af din kommunikation ikke kommer ud af din mund. Det kommer via dit kropssprog. Derfor bør du også arbejde med din krop, når du har problemer med at kommunikere. På Beliefshiifters uddannelsen lærer du at blive mere kropsbevidst, og du får værktøjerne til forandring, så du kan lave om på de energiblokeringer, der sidder i din krop. Du kan simpelthen lære at få mere flow, så du ikke har problemer med kommunikationen længere. Det hele lærer du med Theta healing fra en autoriseret behandler samt Shamanisme og Access Consiousness. Se meget mere om uddannelsen på beliefshiifters.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *