Gin som den bedste drik?

Gin er en klar, destilleret alkoholisk drik, der er fremstillet af korn og aromatiseret med enebær. Gin er en af de ældste destillerede spiritus i verden med en historie, der går helt tilbage til det 11. århundrede. Den tidligst kendte opskrift på gin stammer fra den italienske læge og alkymist Giovanni di Paolo Rosselli fra det 13. århundrede. I det 16. århundrede var gin blevet meget populær i England, hvor den var kendt som “Dutch Courage” I 1751 vedtog den britiske regering Gin Act, som lagde store afgifter på gin i et forsøg på at begrænse forbruget. Dette førte til omfattende optøjer og førte i sidste ende til, at loven blev ophævet i 1754. Gin er stadig en af de mest populære spiritus i verden i dag, og der findes et stort udvalg af forskellige mærker og stilarter. Gin drikkes typisk rent eller med is, men kan også bruges i cocktails som Martini eller Gin and Tonic.

Hvilke forskellige gin findes der?

Der findes et stort udvalg af gin på markedet. De mest populære mærker er Tanqueray, Beefeater og Bombay Sapphire. Gin kan også fås i en række forskellige varianter, såsom lavendelgin eller jordbærgin. Se flere forskellige hos vinhoekeren.dk

Hvilke drinks kan man lave med gin?

Der findes et utal af drinks, der kan laves med gin. Nogle af de mest populære er gin og tonic, gin martini og negroni.

Hvilken gin er bedst til en gin og tonic?

Der findes mange forskellige gins, der egner sig godt til en gin og tonic. De mest populære er Beefeater, Bombay Sapphire og Tanqueray.

Hvor meget alkohol er der i en typisk flaske gin?

En typisk flaske gin indeholder ca. 40% alkohol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *