Flexleasing til alles fordel


Skal man mon vælge drømmerejsen eller drømmebilen. Meningerne er delte rundt om spisebordet, når de vigtige beslutninger skal træffes. For at ende med en fælles god løsning er det en god ide at finde for og imod. Drømmebilen er imidlertid ikke så langt væk, da man ikke behøver at tømme hele bankkontoen, men ved hjælp af Privat flexleasing kan man finde en realistisk løsning.

Leasingaftaler

Flexleasing er en af de forskellige former for leasing aftaler, som man kan indgå. Hos SpecialCars.dk kan man få al den råd og vejledning, som man har brug for indenfor dette område. Ikke mindst er det her, at man finde alle de biler, som man har drømt om. Måske man hermed for det lettere ved at træffe en beslutning hjemme ved bordet, da alle har drømt om den samme bil. Flexleasing har mange fordele for den private bilejer, som man kan blive klogere på ved at kontakte SpecialCars. De har netop styr på lovene omkring leasingaftaler.

Splitleasing

Ikke kun Flexleasing, men også splitleasing er en lease aftale med store fordele. Det er en aftale, som netop virksomheder kan få gavn af. Har virksomheden besluttet sig for at stille en firmabil til rådighed for medarbejderen er splitleasing en måde, hvorpå begge parter har det bedste udbytte. I og med at alle udgifter deles mellem de to parter, vil det være en økonomisk gevinst for alle. Denne lov kan SpeciaCars være med til at klargøre.

Høj service

Hos denne virksomhed tilbydes desuden en række af services og tjenester, så man som bilejer slipper for alt det kedelige arbejde med bilen. Når bilen skal til service eller den eventuelt er punkteret, kan den blive afhentet på adressen og efterfølgende blive kørt tilbage igen. Skal bilen have en hovedrengøring, er det også noget SpecialCars har folk til.