Flere og flere ryger e-cigaretter

Flere og flere ryger e-cigaretter


Det er snart 10 år siden rygeloven trådte i kraft og mens mange sidenhen har taget et rygestop er der også flere og flere som ryger en e cigaret. I følge en undersøgelse foretaget for Sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen og Danmarks Lungeforening steg antallet af rygere mellem 2011 og 2012, fra 2% til 3%. Det lyder ikke af meget, men i dag er der over 150.000 danskere.

Dette er en positiv fremgang i følge ledende overlæge på lungemedicinsk afdeling Gentofte Hospital Philip Tønnesen, da e cigaretter skader betydeligt mindre en almindelige cigaretter og det ofte er folk som ryger i forvejen som vælger denne løsning.

Overvejer du at skifte?


Hvis man overvejer at skifte sine cigaretter ud med noget mindre skadeligt, er dette en gode løsning. Hos KC-Smoke kan du finde alt hvad du skal bruge for at komme godt igang. KC-Smoke sælger sine varer online, så det er derfor nemt at komme i gang. Hvis du ikke ved præcis hvad en e cigaret er findes informationen på deres side. Derudover kan du også læse omkring hvordan den bruges og hvilke forskellige redskaber du skal bruge.
KC-Smoke sælger alt tilbehør lige fra mods, som giver dig muligheden for at indstille styrke og intetsitet, til E-juice og mere. Der findes forskellige modeller og priser, så du kan finde den type der kan tilpasses dit rygebehov. Herudover kan du også finde nogle af varerene i pakker, og derigennem spare penge på dit køb.

Hvis man logger ind på KC-Smokes egen facebook side, ligges der løbende opdateringer op omkring forskellige produkter, samt man kan se andre folks bedømmelser af virksomheden, dens produktmuligheder og dens service.
Overvejer du at skifte cigaretten ud? – Så gå ind på KC-Smoke.dk og læs mere om e-cigaretter