Find din næste bolig med Findroommate!

find en lejer
Står du og mangler et sted at bo? Eller står du med et værelse tilovers? Så log ind på Findroommate og find din næste udlejer eller lejer. Teamet bag Findroommate ved hvor svært det er for unge og studerende at finde bolig i de større byer, og derfor er Findroommate blevet oprettet! Missionen er simpel: at gøre det muligt for alle at finde den perfekte bolig. Det kan være dyrt at bo i studiebyerne, og derfor giver Findroommate mulighed for at finde en man kan splitte udgifterne med. Alle skal have mulighed for at finde et godt sted at bo, og netop derfor er Findroommate blevet stiftet.

Lejer eller udlejer

Hos Findroommate har du mulighed for at se værelser til leje i de byer du søger på. Der er oftest rift om de billige boliger i byerne, så Findroommate hjælper dig med at danne et overblik. Du finder hundredevis at værelser til leje i mange forskellige byer. Du kan både se privatpersoner og erhverv der beskæftiger sig med udlejning af værelse. Søg på værelser til leje i den ønskede by, og wupti – så nemt er det. Står du og overvejer om du skal udleje et værelse, så kan du nemt gøre det via. Findroommate. Her kan du nemlig læse alt om hvad man skal gøre mht. udlejning af værelse. Med Findroommate kan du nemt læse op på regler hvad gælder udlejning af værelse. Find lejer med Findroommate!

Nem og overskuelig database

Findroommate har gjort det nemt at finde et sted at bo. Du kan let og hurtigt søge i databasen, og finde de opslag der interessere dig. Der er altid mange værelser til leje, det gælder bare om at finde de rigtige, Findroommate har altid mange opslag med værelser til leje, så der skal nok være et der passer helt perfekt til dig. Findroommate arbejder med boliger i mange forskellige lande. Find en lejer eller find et værelse med Findroommate.