Elsk dig selv.. Igen. Sådan finder du tilbage

Find vejen tilbage til dig selv

I en hverdag hvor man bliver mere og mere stresset, er det vigtig ikke at miste sig selv. En måde at huske sig selv på er ved at lave aftaler om alenetid, ligeså vel som man laver aftaler om at være sammen med sine veninder. Disse alene aftaler skal så handle om at forkæle dig selv, og prøve at på at finde ud af, hvordan eller hvad er det du gerne vil have der skal ske med dig. Det kan være du har en gammel tatovering du fik lavet på en skønhedsklinik i en brændert på Sunny Beach

, og denne tatovering synes du ikke længere er en del af den du er i dag, så du vil gerne have den fjernet. Der hvor man oftest finde et sted for tatoveringsfjernelse er på en skønhedsklinik. Der kan de fjern din tattovering med laser, det vil dog altid efterlade et lille ar. Men hos skønhedsklinik cosmolaser har de noget af de nyeste teknologi inden for tatoveringsfjernelse, det er PicoWay. PicoWay sender så korte pulser afsted, i et picosekund i stedet for et nanosekund, at der kommer mindre energi ud i huden i forhold til traditionelle laser tatoveringsfjernelse. Dette medfører at du vil føle mindre ubehag end ved traditionel laser fjernelse og yderligere vil der være mindre risiko for skader og ar efter du har fået fjern din tattovering.

Skønhedsbehandling

Det kan også være at du skal tage på skønhedsklinik for at få gode råd om hvordan der skal lægges make-up. I skønhedsklinikken kan de hjælpe dig med at finde de produkter der passer til lige præcis dig.

Som for eksempel hvilken rouge du skal bruge eller

hvilken læbestift der lige passer til dine læber. Faktisk er det måske ikke så vigtig hvad det er lige præcis du bruger tiden på hos skønhedsklinikken, men det vigtige er at du har lavet en aftale med dig selv, som du vælger at møde op til. Det er vigtigt at passe på dig selv, og sørge for at du har godt med den du er.