Den gamle rubiks cube

Kan du huske den gode gamle rubiks cube?

mastercubestore.dk kan du endda stadig få fingre i en rubiks cube, og du kan højest sandsynligt huske den fra dens storhedstid flere år tilbage. Dog følger den stadig trop på salgsmarkedet i dagens Danmark, og generelt også i mange flere steder i verdenen. Den blev hurtigt et kæmpe hit for mange mennesker, og for nogle blev det nærmest en konkurrence der førte til større ting end blot et lille stykke “legetøj” med henblik på intelligens og innovationsforøgelse. Den gode gamle rubiks terning har været gennem meget, og dog har denne rubiks terning dog aldrig rigtig ændret sig, men altid bibeholdt dens farver, dens struktur og dens funktioner gennem alle disse år.

Udfordre dig selv og dine venner

Med en sådan almen og egentlig ret simpel ting som en rubiks cube, også kaldet en professorterning, kan du selv lege med den, og se hvor hurtigt og hvor nemt du måske kan få løst denne professorterning. Der er mange der har prøvet dette, og mange har aldrig fået løst den, mens andre bruger den i diverse konkurrencer, netop fordi den er så fænomenalt kendt rundt om i verdenen, at den rent faktisk er kommet med i guiness rekortbog blandt mange andre ting. Den tager legetøj til et helt nyt stadie, og du kan udfordre mangt og meget når først du har lært fidusen og tilgangen til den.

Find den gode teknik

Der findes mange forskellige måder at gribe sådan en professorterning an på, og det er ofte disse teknikker der er sværest at prøve at lære, netop fordi at rent faktisk er relativt simpelt, men stadig virker det uoverskueligt i processen når man står med denne terning i hånden. Du kan selv prøve at vurdere hvordan det går hvis du er helt uvidende omkring disse teknikker, og derefter prøve at sætte ding ind i det.