Beregn størrelsen på et Pantebrevslån

Jeg elsker vores nye teknologiske tidsalder, hvor jeg kan sidde hjemme i min stue, åbne min pc og stort set løse de fleste af mine opgaver online – så det gjorde jeg også, da jeg stod og skulle købe en ny bolig. Jeg var ikke helt klar over hvor meget jeg kunne låne, og hvor stort et rådigheds beløb man mente at jeg skulle have, for at kunne låne. Jeg vidste at min løn var af en hvis betydning – men igen var det jo også afhængig af i hvilken prisleje jeg kiggede bolig på. Jeg skulle jo ikke ligefrem have en bolig til flere millioner, men bare et lille hus, med en lille have til fornuftige penge. Så umiddelbart tænkte jeg ikke lige at der var nogle problemer eller udfordringer i denne forbindelse.

Hvor meget kan jeg låne til huskøb

Jeg fandt faktisk ud af at jeg kunne låne helt op til 95% af hus prisen med et Pantebrevslån – så det så meget lovende ud. Jeg havde jo selv en del penge opsparet. Men jeg var enlig, og det var nok her at der blev sat nogle krav til min økonomi, for hvad nu hvis jeg blev arbejdsløs, så skulle jeg jo stadig gerne kunne blive boende – Rådighedsbeløbet var ganske ok, og jeg bruger ikke 5000 kr. om måneden til mig selv. Jeg sendte en ansøgning afsted, og fik trods min status som enlig, lov til at låne det jeg skulle bruge til gennemskuelige lånevilkår – så jeg endda kunne forstå hvad der stod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *